Bedankt voor je bezoek op BIS 2023.

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste aanwezigheid op de BIS beurs 2023! Het was geweldig om jullie te mogen verwelkomen bij Ztech. Jullie interesse en betrokkenheid hebben deze ervaring extra bijzonder gemaakt.

Bij Ztech streven we ernaar om jullie huizen klaar te stomen voor de toekomst met onze zelfbouwoplossingen op het gebied van smart home, ventilatie, verwarming, koeling, en zonnepanelen. Heb je ons gemist? Geen probleem. Maak dan snel een afspraak in onze showroom. 


Plan je afspraak in

Wil je je nieuwbouw of renovatie van de nieuwste energiezuinige technieken voorzien? 

Had je dit graag in een zelfbouw oplossing gedaan? 

Wil je een ecologische woning die weinig energie verbruikt? Denk dan aan zonnepanelen en een thuisbatterij, warmtepomp of warmtepompboiler, ventilatie of een complete airco installatie. En dit in combinatie met een geschikt Smart Home systeem die alles voor jou regelt? Kom zeker langs bij ons en ontdek welke zelfbouwoplossingen we allemaal te bieden hebben. Zowel voor één techniek als alle technieken samen.   Wij bieden jou de oplossing aan in een op maat zelfbouwondersteuning voor : 

Smart Home

Het centrale hart van je elektrische installatie vandaag.  Bedien zonwering, verlichting, klimaat automatisch en geniet van een optimaal energiemanagement. 

Ventilatie

Je lucht binnen gezond houden en vochtafzuiging voorzien? Een ventilatiesysteem brengt verse lucht in de woning en laat vuile, vochtige lucht uit natte ruimtes verdwijnen.

Klimaat

Je woning vandaag energetisch opwarmen is zeker even belangrijk. welke technieken kan je gebruiken en hoe combineer je verwarming en koeling in je woning. 

Groene stroom

Investeren in groene energie is een slimme en duurzame keuze. Combineer dit met een intelligent Smart Home systeem en het wordt al helemaal rendabel.    

Heb je ons toch niet gezien op BIS 2023? Geen nood.

Plan snel je afspraak in en bezoek ons Experience center. Wij begeleiden je graag naar een ideale oplossing in zelfbouw voor smart home, ventilatie, verwarming, koeling en groene energie. 

Enkele sfeerbeelden van onze stand. 

Heb je vragen ? Contacteer ons gerust.

   +32 (0)3 207 00 55

    zelfbouw@ztech.eu

Blijf op de hoogte. 

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.