Bezoek ons op Bouw en Reno 2024.  

Wil je meer informatie om je nieuwbouw of renovatie optimaal te voorzien van de juiste technieken? Had je die technieken graag gestuurd maar heb je geen idee hoe? En doe je dat graag tegelijk door via een zelfbouwoplossing nog een extra centje te besparen. Breng ons dan zeker een bezoekje en ontdek meer informatie voor een zelfbouwoplossing in Smart Home, Ventilatie, Verwarming, Koeling en Groene energie. 

Ontvang direct je gratis inkomtickets. 

Ontvang je gratis inkomticket

Wil je je nieuwbouw of renovatie van de nieuwste energiezuinige technieken voorzien? 

Had je dit graag in een zelfbouw oplossing gedaan? 

Wil je een ecologische woning die weinig energie verbruikt? Denk dan aan zonnepanelen en een thuisbatterij, warmtepomp of warmtepompboiler, ventilatie of een complete airco installatie. En dit in combinatie met een geschikt Smart Home systeem die alles voor jou regelt? Kom zeker langs bij ons en ontdek welke zelfbouwoplossingen we allemaal te bieden hebben. Zowel voor één techniek als alle technieken samen.  


Wij bieden jou de oplossing aan in een zelfbouwondersteuning op jou maat voor : 

Smart Home

Het centrale hart van je elektrische installatie vandaag.  Bedien zonwering, verlichting, klimaat automatisch en geniet van een optimaal energiemanagement. 

Ventilatie

Je lucht binnen gezond houden en vochtafzuiging voorzien? Een ventilatiesysteem brengt verse lucht in de woning en laat vuile, vochtige lucht uit natte ruimtes verdwijnen.

Klimaat

Je woning vandaag energetisch opwarmen is zeker even belangrijk. welke technieken kan je gebruiken en hoe combineer je verwarming en koeling in je woning. 

Groene stroom

Investeren in groene energie is een slimme en duurzame keuze. Combineer dit met een intelligent Smart Home systeem en het wordt al helemaal rendabel.    

Breng ons gratis een bezoek op Bouw&Reno stand 4156.

Wil je meer informatie breng ons dan gratis een bezoek op BOuw&Reno. Registreer je nu al en ontvang gratis inkomkaarten voor de Bouw- en Renobeurs te Antwerpen. Bezoek ons op stand 4156, wij vertellen je graag meer over het aansturen van je technieken in jouw project. 

Heb je geen tijd? Maar had je graag toch een ervaring in een echt Smart Home ontdekt.  Maak dan snel een afspraak in ons Experience Centre . Onze adviseurs begeleiden met plezier naar de juiste keuze. 


Zo gaan we graag te werk  

Maak een afspraak in ons Experience Centre

Laat je klanten je proces
volgen en begrijpen.

Bepaal je concept samen met onze adviseurs

Klik op het icoon om aan te passen
aan je doel.

Ontvang een offerte op maat voor alle technieken

Dupliceer bouwblokken
om meer stappen toe te voegen.

Start met je project op jouw maat en tempo

Selecteer en verwijder bouwblokken
om stappen te verwijderen.

Onze merken. Onze kwaliteit.

Wij bieden ook in een zelfbouwoplossing de meest aangewezen en duurzame oplossingen aan. Zo moet je niet inboeten aan kwaliteit, maar kan je toch besparen door het zelf te installeren. 


Heb je vragen ? Contacteer ons gerust.

   +32 (0)3 207 00 55

    zelfbouw@ztech.eu

Blijf op de hoogte. 

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.